2. MEĐUNARODNA KONFERENCIJA IZ OBLASTI SPORTA, NAUKE, EDUKACIJE I RAZVOJA, InSSED 2016.

Datum održavanja: 04-06 Novembar 2016.

Mjesto održavanja: Edukacijski fakultet, Travnik, BiH

Smještaj gostiju: Hotel "Blanca" , Vlašić, Travnik

Vijesti iz Konferencijskog Ureda InSSED 2016

Newsletter InSSED 2016. 

 


Posebna zahvala studentima

Studentima Edukacijskog fakulteta i Fakulteta za tehničke studije Univerziteta u Travniku koji su svojom dosljednošću, posvećenim angažmanom i profesionalnošću pomogli u održavanju 2. Naučne konferencije u oblasti Sporta, Nauke, Edukacije i Razvoja InSSED 2016. Velika Hvala, ponosni smo što vas imamo!

Pročitaj više...

 


Zatvaranje konferencije

Sumiranje sadržaja rada i zahvale na kraju drugog dana uputila je predsjednica Naučnog odbora doc. dr. sci Amra Tuzović u nadi da će uvaženi gosti svoje impresije zadržati do narednog InSSED-a 2017., a stečena znanja kvalitetno primjeniti na svoj budući rad.

Pročitaj više...


 


DRUGI DAN InSSED 2016. ( 05.11.2016.)

Aktivnosti drugog dana bile su usmjerene na razne znanstvene, poučne, kreativne i inovativne sadržaje.

Prvi konferencijski blok koji je počeo u 10h ujutro činio je pozvana predavanja iz oblasti " Izazova liderstva i projektnog djelovanja" Pozvani predavači: doc. dr. Dino Mujkić, oblast projektnog djelovanja, mr.sci. Nazif Hasanbegović, oblast izazova 21. stoljeća determinisanog prema strateškom komuniciranju i upravljanju sobom i mr. sci. Tomislav Cvitanušić, izazovi liderstva, učinili su predavanja zanimljivim i nadahnjujućim kroz vlastite primjere građenja svijesti o važnosti usmjerenja ka boljem, pozitivnijem i kvalitetnijem ličnom razvoju.

Pročitaj više...


PRVI DAN InSSED 2016: ( 04.11.2016.)

Prvi dan InSSED 2016 konferencije otvoren je na platformi visokog kvaliteta organizacijskog menadžmenta koja je pokazala kako je Edukacijski fakultet Univerziteta u Travniku u potpunosti spreman za predznak BE TE&P (Topgallant, Excellent and Prestige).  Impresije i oduševljenje prisutnih pokazale su kako je ova institucija spremna da na platformi izgradnje ideja i dugoročnih veza odgovori izazovima i upravlja promjenama na pozitivan način.

Pročitaj više...


04.11.2016

Drugi o nama


31.10.2016.

Današnji kreativni tim InSSED konferencije pored pripreme na organizaciji, radio je na Umjetničkom dijelu posebnog sadržaja otvorenja InSSED 2016. konferencije na kojem nas očekuju: Specijal Promo Video, glumci, balerine, te Izložba OK BIH "RIO 2016."


 

29.10.2016.

Planiranje aktivnosti InSSED SPECIJAL KONFERENCIJE  protekao je u krativnom dogovaranju aktivnosti sa prof.dr. Lejla Šebić za "INOVACIJE U PRAKTIČNOM RADU FITNES PROGRAMA". Shodno planiranim sadržajima Specijal konferencije bit će obuhvaćen interesantnim teorijsko-praktičnim prikazima, te inovacijama u fitnes industriji i oblicima funkcionalnog treninga.


28.10.2016.

Konferencijski ured InSSED Tima uveliko radi na dinamiziranju aktivnosti povodom 2. međunarodne konferencije iz oblasti Sporta, Nauke, Edukacije i razvoja InSSED 2016. Cilj ovogodišnjeg InSSED-a je umrežavanje kroz projektne ideje u regionalnu mrežu, te da se kroz radionicu "U susret ERASMUS+ 2017" napravi zajednička vizija koja nas može povezati na zadovoljstvo svih visokoškolskih ustanova iz regiona.

Pored planirane radionice, sadržaj će obuhvatiit Konferencijske oblasti iz sportskih nauka, pedagogije i psihologije u sportu, liderstva i izazova, te projektnog djelovanja. Za specijal konferencije bit će predstavljenje "Inovacije u fitnes industriji". Pored toga očekuju se posebni sadržaji: izložba, promocija knjige, umjetnički prikazi.

Pratite nas dnevno sa novim informacijama na web-u fakulteta.

InSSED je mjesto gdje počinje druga dimenzija naše zajedničke vizije!!!


 

ORGANIZATORI

Edukacijski fakultet

Univerzitet u Travniku

www.eft.ba

Asocijacija za istraživanje, nauku i razvoj

www.nia.ba

Olimpijski komitet BIH

www.okbih.ba

PARTNERI:

Fakultet sporta i tjelesnog odgoja

Univerzitet u Sarajevu

www.fasto.unsa.ba

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja

Univerzitet Novi Sad

wwww.fsfvns.rs

PODRŠKA

Federalno Ministarstvo Obrazovanja i Nauke

www.fmon.gov.ba

 

Copyright © 2015, InSSED. All Rights Reserved.